top of page
kajaakkivuokraus brännskär

BRÄNNSKÄR aktiviteetit

Reuntoutumista tai aktiivista ohjelmaa

OPASTETTUJA RETKEJÄ & AKTIVITEETTEJÄ

Nyt sinulla on mahdollisuus kokea kanssamme Brännskärin ympärillä oleva saaristo yhdessä kesän opastetuissa retkissä. Oppaasi räätälöi reitin ryhmän osaamisen, ja kyseisen päivän sääolosuhteiden mukaan. Useiden retkien aikana opas varmistaa myös, että sinulle tarjotaan hyvää ruokaa taukojen aikana. Meillä on kaikille sopivia retkiä!

VARAA ONLINE

SUP_boarding.JPG

by Living Archipelago

40 € / person

2 hours / guided tour

Explore the archipelago and nature by sunset with a SUP-board. We also got to learn the basics of Stand Up Paddleboarding together with our guides. Join our 2 hours tour, we are sure you are going to enjoy it. Afterwards its easy combined with a private sauna.

Explore the archipelago and nature by sunset with a SUP-board. We also got to learn the basics of Stand Up...

20221114_170518_edited_edited_edited_edited.jpg

by Living Archipelago

280 € / person

2 days / guided tour

Join our 2-day Glamping adventure in the middle of the Finnish archipelago including a guided kayaking tour, sauna and tasty meals. A real nature experience with a touch of luxury. Our proffesional guides will tailor the adventure for the group.

Join our 2-day Glamping adventure in the middle of the Finnish archipelago including a guided kayaking tour...

IMG_1172.JPG

by Living Archipelago

65 € / person

3,5 hours / guided tour

Join us for a 3,5 hours paddling tour from Brännskär! The tour is suitable for all levels from first timers to more experienced paddlers who want to explore the archipelago of Turku. We paddle at leisurely pace with time to enjoy nature and get to know the local culture. Our professional guides will tailor the route depending on the weather conditions and paddlers wishes.

Join us for a 3,5 hours paddling tour from Brännskär! The tour is suitable for all levels from first timers to more experienced paddlers who want to explore the...

DJI_0242_edited.jpg

by Living Archipelago

280 € / person

2 days / guided tour

Welcome to join our 2 days archipelago tour with kayaking, sauna, cottages and tasty meals. During these two days you will have the opportunity to experience the nature of the Finnish archipelago together with a experienced kayaking guide. We start our tour at Nagu citycentere and during the first day we will paddle our way to the Brännskär island

Welcome to join our 2 days archipelago tour with kayaking, sauna, cottages and tasty meals. During these two days...

BRÄNNSKÄR, MULTI kalender 2024.jpg

Mitä sisältyy opastettuihin melontaretkiin?

Opastettu kierros sisältää kaikki melontaa varten tarvittavat varusteet: kajakki tai SUP-lauta, pelastusliivi, mela, vedenpitävä pakkauspussi ja kartta. Jokainen, joka haluaa, voi myös vuokrata ylimääräisiä melontavarusteita, kuten kengät tai kuivapuku. Jotkut retket sisältävät myös ruokaa tai muita lisäravinteita, voit tarkistaa ne erikseen aiotun kiertueen tuotekuvauksesta.

 

Ennen kaikkea saat vinkkejä ja opastusta asiantuntevista melontaoppaistamme. He varmistavat turvallisuuden melonnassa kun tutkitaan saariston mansikkapaikkoja yhdessä. Retket mukautetaan sään ja ryhmän melontataidon mukaan.

Mitä sinun tarvitsee tuoda ja mitä taitoja sinulta vaaditaan?

Tarkista ensin retken tuotekuvaus, jotta saat käsityksen siitä, mitä kiertue sisältää ja millä tasolla kiertue on. Monet retkistämme sopivat sekä aloittelijoille että kokeneemmille melojille. Jos osallistut mihin tahansa lyhyemmistä retkistämme kokemusta ei vaadita etukäteen. Oppaamme opastavat sinua jotta voit nauttia retkestä omalla tasollasi. Jos sinulla on mukana alle 10-vuotiaita lapsia, voit ottaa meihin yhteyttä etukäteen niin katsomme, onko retki teille mahdollinen.

 

Mitä tarvitset melontaretkelle:

- vesipullo

- aurinkolasit, hattu ja aurinkovoidetta

- kuivat vaihtovaatteet

- uimataitoinen

Varaa yksityinen opastettu ja sinulle räätälöity retki!

- Ota meihin yhteyttä, niin sovimme ajankohdasta

-1-3 hengen ryhmät 60 € / h

- 4 tai useamman hengen ryhmät 85 € / h (max 10 henkilöä)

* Kajakinvuokraus ei sisälly hintaan

OPPAAMME

Koe saariston kansamme!

IMG_1448.JPG

Linus Söderlund

IMG_1416.JPG

Simon Strömsund

IMG_1172.JPG

Annina Perätalo

IMG_20200527_234450_212_edited.jpg

Jonas Lehtinen

VARAUS- JA MAKSUEHDOT

MAKSUEHDOT

Asiakkaalla on velvollisuus tutustua tarjotun matkan/seikkailun sisältöön ja ehtoihin. Jos asiakas löytää epäselviä tietoja tai virheitä tiedoissa, hänen on ilmoitettava siitä Living Archipelagolle ennen maksun suorittamista. Molemminpuolinen sopimus astuu voimaan, kun asiakastilaus tehdään tai kun Living Archipelagon tarjous hyväksytään. Varaus on virallinen, ja sitova sopimus tehdään, kun asiakas rekisteröi matkan/seikkailun ja Living Archipelago saa maksun matkasta/seikkailusta.

 

PERUUTUSEHDOT (asiakkaan tekemä peruutus)

Osallistujan/asiakkaan tekemä peruutus oikeuttaa hänet takaisinmaksuihin seuraavasti:

  • yli 30 päivää ennen aktiviteetin alkamista: 100 %:n takaisinmaksu

  • yli 14 päivää ennen aktiviteetin alkamista: 70 %:n takaisinmaksu

  • yli 7 päivää ennen aktiviteetin alkamista: 35 %:n takaisinmaksu

  • alle seitsemän päivää ennen matkan alkamista: ei takaisinmaksua

 

Jos asiakas äkillisesti sairastuu ja hänellä on esittää lääkärintodistus, on hän oikeutettu 100 %:n takaisinmaksuun matkasta/seikkailusta.

PERUUTUSEHDOT (Living Archipelagon tekemä peruutus)

Sellaisia epätodennäköisiä tilanteita varten, että Living Archipelago joutuu perumaan matkan/seikkailun, suosittelemme, että asiakkaalla on ajankohtainen matkavakuutus. Matkavakuutus korvaa muuttuneet matkasuunnitelmat tällaisissa tilanteissa. Jos olosuhteet jostain syystä pakottavat Living Archipelagon peruuttamaan suunnitellun matkan, he tekevät kaikkensa suunnitellakseen matkan toisella mutta samankaltaisella tavalla. Jos tämä vaihtoehto ei asiakkaalle sovi, matka korvataan asiakkaalle. Niissä olosuhteissa, joissa Living Archipelago ei saa tarpeeksi asiakkaita tai osallistujia seikkailuun/matkaan, on heillä oikeus peruuttaa matka/seikkailu, olla tekemättä tai toteuttamatta sitä. Tällaisissa tilanteissa Living Archipelagon on lähettävä 30 päivää ennen matkan alkamista tieto asiakkaalle. Näissä tapauksissa asiakas saa täyden hyvityksen Living Archipelagon matka-/seikkailumaksuista.

 

VUOKRAUSEHDOT

Melontavarusteet vuokrataan ainoastaan henkilöille, joilla on tarvittavat tekniset ja turvallisuustaidot melomiseen vaihtelevassa ympäristössä ja luonnossa. Näihin taitoihin lasketaan melontapelastus, ymmärrys sään sekä kylmän veden vaikutuksista, navigoinnin perusteet ja kuinka hallita kajakkia sekä melontatekniikkaa.

Jos et ole varma omista taidoistasi, kysy meiltä ennen vuokrausta. Kaikkien välineiden käyttämiseen tarvittavat perustaidot opitaan matkan tai seikkailun alussa. Asiakas vastaa niistä vaurioista, jotka ovat syntyneet vuokra-aikana, ja hän on velvoitettu vastaamaan mahdollisista korjauskuluista. Laitteet tulee puhdistaa, tyhjentää ja palauttaa niille merkitylle paikoille käytön jälkeen. Living Archipelagolla on oikeus ottaa varustukset asiakkaalta takaisin, jos niitä käytetään väärin tai haitallisesti asiakasta itseään, muita tai luontoa kohtaan.

Living Archipelagon henkilökunnalla on oikeus kieltäytyä vuokraamasta välineitä henkilölle joka on humalassa tai osoittaa huonoa käyttäytymistä.

20230809_055103.jpg

WELCOME

A real nature experience in the middle of the archipelago with a touch of luxury. Combine your glamorous camping with any of our services on the island.

JOIN OUR GLAMPING

bottom of page