top of page

Living Archipelago AB (me) kunnioittaa asiakkaidensa ja tämän verkkosivuston vierailijoiden ja käyttäjien yksityisyyttä. Tämä käytäntö ("Tietosuojaseloste") on tarkoitettu tiedottamaan sinulle politiikoistamme ja käytännöistämme koskien henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja paljastamista, jotka saamme sinusta perustuen verkkosivustomme, tuotteidemme tai palveluidemme käyttöösi. "Henkilökohtaiset tiedot" ovat tietoja sinusta, jotka ovat henkilökohtaisesti tunnistettavissa, kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja muut ei-julkiset tiedot, jotka liittyvät edellä mainittuihin. Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, miten henkilötietoja käytetään ja jaetaan, ja käytämme niitä järkevästi. Emme myy henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle, mutta voimme välittää tietojasi kolmannelle osapuolelle, jos uskomme heidän voivan paremmin täyttää konsultaatio- tai palvelupyynnön.

Käyttäjän sisältö

Vierailemalla verkkosivustollamme tai käyttämällä tuotteitamme tai palveluitamme hyväksyt tämän Tietosuojaselosteen ehdot. Suostut nimenomaisesti henkilötietojesi käsittelyyn tämän Tietosuojaselosteen mukaisesti. Henkilötietoja voidaan käsitellä Living Archipelago AB.

 

Henkilötietojen kerääminen

Sinulta keräämämme henkilötiedot auttavat meitä oppimaan asiakkaistamme ja potentiaalisista asiakkaista. Käytämme tätä tietoa paremmin räätälöidäksemme tarjoamamme tuotteet ja palvelut.

Henkilötiedot, jotka annat meille

Keräämme sinulta vapaaehtoisesti toimittamiasi henkilötietoja. Keräämämme henkilötiedot sisältävät, mutta eivät rajoitu, seuraaviin: nimi, postiosoite, verkkosivuston osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tiedot, jotka sisältyvät mihin tahansa sähköpostiin tai muuhun viestintään, jonka lähetät meille tai tiedot, jotka annat meille millä tahansa muulla tavalla.

Teknologian avulla kerätyt henkilötiedot

Selatessasi verkkosivustoamme, tiettyjä passiivisia tietoja voidaan myös kerätä, mukaan lukien Internet-protokollaosoite, selaintyyppi ja käyttöjärjestelmä. Käytämme myös evästeitä ja navigointitietoja, kuten Uniform Resource Locators (URL), kerätäksemme tietoja vierailusi päivämäärästä ja ajasta sekä ratkaisuista ja tiedoista, joita etsit ja katselit. Tämä tyyppinen tieto kerätään tekemäänksemme ratkaisumme ja palvelumme sinulle hyödyllisemmiksi.

 

Tietojen käyttö

Yleisesti ottaen henkilötiedot, jotka lähetät meille, ovat joko palveluiden ja tuotteiden täyttämistä, vastaamista pyyntöihin, joita teet, tapahtumien käsittelyä, tarjouksen pyytämisen helpottamista tai auttamista paremmin palvelemalla sinua. Emme jaa henkilötietojasi muiden yritysten kanssa, ellei meidän mielestämme he voivat paremmin täyttää konsultaatio- tai palvelupyynnön tai se on välttämätöntä, jotta voimme suorittaa tai täyttää sinulta tilaamasi tuotteet ja palvelut, tai ellei yritys tarjoa tuotteita tai palveluita meille.

 

Henkilötietojen paljastaminen

Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille, mutta voimme välittää tietosi kolmannelle osapuolelle, jos uskomme heidän voivan paremmin täyttää konsultaatio- tai palvelupyynnön. Ratkaisujen rakentamiseksi sinulle voimme palkata kolmansia osapuolia avustamaan meitä, ja tällaisen avun yhteydessä voimme antaa heille sinun antamiasi henkilötietoja, jotka ovat tarpeen meille avustamiseksi. Käytämme myös kolmansia osapuolia ylläpitämään ja tallentamaan henkilötietojasi sekä käsittelemään meille tekemäsi maksut. Yleensä näiden osapuolten edellytetään käyttävän henkilötietojasi vain meille pyydetyjen palveluiden tarjoamiseen. Jos yrityksemme tai omaisuutemme hankitaan toisen yrityksen toimesta, kyseinen yritys omistaa meiltä kerätyt henkilötiedot ja se ottaa vastatakseen oikeuksista ja velvollisuuksista henkilötietoihisi liittyen, kuten tässä Tietosuojaselosteessa kuvataan. Voimme paljastaa henkilötietosi, jos uskomme hyvässä uskossa, että tällainen paljastaminen on tarpeen (a) noudattaa asiaankuuluvia lakeja tai vastata meille annettuihin kutsuihin tai tuomioistuimen määräyksiin; tai (b) suojellaksemme ja puolustamme oikeuksiamme tai omaisuuttamme tai verkkosivustomme tai asiakkaidemme verkkosivustojen käyttäjiä.

 

Linkit muihin sivustoihin

Tarjoamamme linkki mihin tahansa toiseen verkkosijaintiin, mukaan lukien kolmansille osapuolille luodut verkkosivustot, kolmansien osapuolien puolesta hostatut verkkosivustot, portfoliomme linkittämät verkkosivustot ja sisältö tai blogi, on sinun mukavuutesi vuoksi eikä tarkoita meidän hyväksyntäämme kyseiselle toiselle verkkosivustolle tai paikalle tai sen sisällölle. Emme kontrolloi, tarkasta tai voi olla vastuussa näiden ulkopuolisten verkkosivustojen tai niiden sisällön sisällöstä. Ole tietoinen siitä, että Tietosuojaselostemme ehdot eivät koske näitä ulkopuolisia verkkosivustoja.

 

Turvallisuus

Käytämme kohtuullisia toimenpiteitä ylläpitääksemme henkilötietojesi turvallisuutta. Silti tekniset virheet ovat mahdollisia. Yksikään yritys, mukaan lukien me, ei voi täysin poistaa henkilötietoihin liittyviä turvallisuusriskejä. Jokaisella asiakkaalla on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on tallennettu. Tietojen tallennuksesta, tietojen korjaamisesta tai tietojen poistamisesta tehdyt tiedustelut tulee lähettää osoitteeseen info@livingarchipelago.fi. Mikäli asiakkaan tietoja käytetään asiakkaan näkökulmasta väärin, toivomme vahvasti, että otat meihin yhteyttä. On myös mahdollista ottaa yhteyttä valvovaan viranomaiseen, Suomen tietosuojavaltuutettuun.

bottom of page