top of page
20221114_163226.jpg

Uutuus Brännskärissä
avaamme toukokuulla 2024

Nyt pääsette yöpymään Brännskärin kalustetuissa teltoissa ja pedatuissa sängyissä.

Oikea luontoelämys keskellä saariston kauneutta.

Yhdistä viihtyisä telttailuelämys Brännskärin

moneen palveluun.

  

- Sauna - Aamiainen - Kahvila - Pizza - Savukalaa - 

- Melonta - SUP - Aktiviteettejä -

BRÄNNSKÄR
   GLAMPING

Brännskär Glamping Beige + Vit.png

LUKSUS ELÄMÄÄ

MEREN ÄÄRELLÄ

Teltta merinäköalalla
sopiva 1-4 henkilölle.

GLAMPING LARGE

Brännskärs Glampingilla on neljä tilavaa kahdelle kalustettua telttaa. Teltat ovat helposti muunneltavissa neljälle henkilölle ekstra peteillä. Teltoilla on halkaisija 5 metriä ja 20 m2 lattiapinta-ala. Ne on varustettu parivuoteella, kalusteilla, sähköllä, pienellä jääkaapilla, astioilla, kaasuhellalla ja ulkokalusteilla.

 

GLAMPING SMALL

Uutuutena vuodelle 2024 tarjoamme nyt myös kaksi pienempää telttaa, jotka sopivat erinomaisesti kahdelle hengelle. Teltoilla on halkaisija 3 metriä ja 7 m2 lattiapinta-ala. Ne on varustettu parivuoteella, sähköllä ja ulkokalusteilla. Ne sijaitsevat niin lähellä rantaa, että kuulet aaltojen äänen ja nautit upeasta merinäköalasta.

 

Telttakangas on vedenpitävä ja UV-resistentti. Teltoissa olevat sivut voi taittaa ylös, ja hyttysverkko telttaseinää pitkin estää ei-toivotut ötökät pilaamasta kokemustasi.

Glamping-alueella on ulkohuussit, juomavesi ja astianpesupiste. Vain 300 metrin päässä löydät suihkut, grillialueen ja uimarannan.

DSC07255.jpg
20230525_165237.jpg

Mikä on glamping?

Glamping on yhdistelmä sanoista camping ja glamour. Se on suosittu virkistysmuoto, jossa retkeilyn parhaat puolet (luontokokemukset, yksinkertaisuus ja vapauden tunne) yhdistyvät mukavuuteen ja hienostuneisuuteen.

Koe yöpymistä glampingteltassa keskellä luontoa luopumatta mukavuuksista. Jätä oma teltta kotiin ja saavu valmiiksi pystytettyyn ja kalustettuun luksustelttaan!

Varaa majoituksesi
sopiva 1-4 henkilölle

Varaa glamping elämyksenne helposti kotisivumme kautta. Glampingalue on auki 16.5 - 15.9.  Samalla voitte varata aamiaista (1.6-30.8), saunaa tai melontaa. Lisämaksusta tarjoilemme aamiaisen telttaan asti. Jos haluatte yhdistää yöpymistä opastetun ohjelman kanssa voitte tutkia valikoimaa sivulla Opastettuja retkejä & aktiviteettejä

20230809_061915.jpg
bottom of page