top of page
20221114_163226.jpg

Uutuus Brännskärissä
avaamme kesällä 2023

Nyt pääsette yöpymään Brännskärin kalustetuissa teltoissa ja pedatuissa sängyissä.

Oikea luontoelämys keskellä saariston kauneutta.

Yhdistä viihtyisä telttailuelämys Brännskärin

moneen palveluun.

  

- Sauna - Aamiainen - Kahvila - Pizza - Savukalaa - 

- Melonta - SUP - Aktiviteettejä -

BRÄNNSKÄR
   GLAMPING

Brännskär Glamping Beige + Vit.png

LUKSUS ELÄMÄÄ

MEREN ÄÄRELLÄ

Teltta merinäköalalla
sopiva 1-4 henkilölle.

Brännskärin Glamping alueella löydätte neljä tilavaa kahdelle kalustettua telttaa. Teltat ovat helposti muunneltavissa neljälle henkilölle ekstra peteillä. Telttakangas on vedenpitävää ja UV-kestävää materiaalia.  Teltan sivut voidaan kääriä ylös ja teltan ympärillä oleva hyttysverkko estää kärpäsiä tulemasta telttaan. Teltat ovat halkaisijaltaan 5 metriä ja niiden pinta-ala on 20 m2 .

Glamping alueella löytyy huussit, suihkutilat, grillipaikka ja uimaranta.

DSC07255.jpg
DSC07267.jpg

Mikä on glamping?

Glamping on yhdistelmä sanoista camping ja glamour. Se on suosittu virkistysmuoto, jossa retkeilyn parhaat puolet (luontokokemukset, yksinkertaisuus ja vapauden tunne) yhdistyvät mukavuuteen ja hienostuneisuuteen.

Koe yöpymistä glampingteltassa keskellä luontoa luopumatta mukavuuksista. Jätä oma teltta kotiin ja saavu valmiiksi pystytettyyn ja kalustettuun luksustelttaan!

Varaa majoituksesi
sopiva 1-4 henkilölle

Varaa glamping elämyksenne helposti kotisivumme kautta. Glampingalue on auki 1.6-30.9.  Samalla voitte varata aamiaista (1.6-30.8), saunaa tai melontaa. Lisämaksusta tarjoilemme aamiaisen telttaan asti. Jos haluatte yhdistää yöpymistä opastetun ohjelman kanssa voitte tutkia valikoimaa sivulla Opastettuja retkejä & aktiviteettejä

20221114_170518.jpg
bottom of page