top of page
WILD CAMP

Hej alla glada äventyrare

 

Tyvärr har vi, pga den rådande pandemin, beslutat att inhibera de båda Wild-Camp lägren denna sommar. På grund av lägrets karaktär; uteliv, övernattning i gemensamma vindskydd och utmaningar med att upprätthålla en tillräcklig hygien, känner vi att vi inte kan skapa ett läger som skulle vara tryggt för barnen. Detta är förstås väldigt tråkigt men vi satsar desto större på nästa års läger istället och hoppas på att träffa er alla där! Om ni är sugna på aktiviteter eller annan uteinspiration för barnen hjälper vi gärna till.


Vid frågor eller annat kontakta Linus och Simon på info@livingarchipelago.fi.
 

Med önskan om en skön och säker sommar, 

Linus och Simon

Wild Camp Brännskär

WILD CAMP 2022 INSTÄLLT PGA COVID-19

Är du redo?

I väntan på Wild Camp på ön Brännskär 2021 mitt i den Åboländska skärgården. Utmana dig själv och dina kompisar och kom med på årets häftigaste äventyr i skogarna på Brännskär. Du får vara med och bygga upp ert lags lägerplats, utveckla era egna regler och tillsammans samarbeta för att ta er igenom veckans alla utmaningar.

 

Segla, klättra, balansera, skjuta bilbåge, sätta upp eld, tänka logiskt, lösa mysterier och mycket mer. Här är det full fart, men vi har förstås också tid att ta det lugnt, att simma, fiska, utforska ön och på kvällarna tillsammans sitta kring lägerelden och njuta av värmen, maten, naturen och framförallt sällskapet.

På det här lägret är alla barn välkomna, du behöver inte ha några färdigheter eller tidigare erfarenheter av friluftsliv och skärgården. Nu har du chansen att prova leva på naturens villkor tillsammans med utbildade vildmarksguider.

Kom med på ett sommaräventyr fyllt av upplevelser, skärgårdsnatur, skratt och utmaningar.

 

 

Tid:  INSTÄLLT  WILD CAMP 1

         INSTÄLLT WILD CAMP 2                                            

Plats: Brännskär, Nagu, 21650 LILLANDET

För vem:  för alla 10-13 åringar

Pris:  200 €

Kontakt:  Linus Söderlund, tel. 050 5919401

                    Simon Strömsund, tel. 040 7071425

                    info@livingarchipelago.fi

Information om sommarlägret

wildcamp brännskär
2014
2015
2016
2017

WILD CAMP BÖRJAR

bottom of page