guidade turer nagu

Opastettuja retkiä ja aktiviteetit

NAGU KAYAK RENTAL

BRÄNNSKÄR, kalender 2021 (BRÄNNSKÄR).jpg

Mitä vuokraan sisältyy?

Vuokrahintaan sisältyy kaikki mitä tarvitset melontaan: kajakki tai SUP-lauta, pelastusliivi, mela, aukkopeite, vedenpitävä pakkauspussi ja kartta. Voit myös vuokrata lisävarusteita, kuten kengät ja kuivapuvun. Jotkut retket sisältävät myös ruokaa tai muuta syötävää, jonka löydät retkien tuotekuvauksista.

 

Ennen kaikkea saat vinkkejä ja opastusta asiantuntevilta melontaoppailtamme. Oppaamme pitävät huolen siitä, että voimme kajaakilla tutkia saaristoa turvallisesti yhdessä. Retket mukautetaan sään ja ryhmän melontataidon mukaan.

Mitä sinun tarvitsee tuoda ja mitä sinulta vaaditaan?

Tarkista ensin retken tuotekuvaus, jotta saat käsityksen siitä, mitä se sisältää. Tarkista myös, minkä taitotason retki on kyseessä. Monet retkistämme sopivat aloittelijoille sekä kokeneemmille melojille. Jos osallistut johonkin lyhyemmistä retkistämme, melontakokemusta ei vaadita etukäteen, sillä oppaamme neuvovat ja auttavat sinua. 

Jos sinulla on alle 10-vuotiaita lapsia, voit ottaa meihin yhteyttä etukäteen ja tarkistamme, onko se mahdollista.

 

Mitä tarvitset:

- Vesipullon

- Aurinkolasit, hattu ja aurinkovoidetta

- Kuivat vaihtovaatteet

- Uimataidon

Varaa oma oppaasi räätälöityyn melontaretkeen!

- Ota meihin yhteyttä, niin voimme sopia ajankohdasta
1-3 hengen ryhmät 60 € / h
4 tai useamman hengen ryhmät 85 € / h
(max 10 henkilöä)
* Kajakinvuokraus ei sisälly hintaan

Oppaamme

Koe saaristo kanssamme!

IMG_1448.JPG

Linus Söderlund

IMG_1416.JPG

Simon Strömsund

rousu.jpg

Roosaliina Reinman

IMG_20200527_234450_212.jpg

Jonas Lehtinen

VARAUS- JA MAKSUEHDOT

MAKSUEHDOT

 

Asiakkaan on perehdyttävä tarjotun palvelun sisältöön ja ehtoihin. Jos asiakas löytää epäselvää tietoa tai virheitä tiedoissa, hänen on ilmoitettava tästä Living Archipelagoon ennen maksun suorittamista. Keskinäinen sopimusvelvoite tulee voimaan, kun asiakas tekee tilauksen tai hyväksyy Living Archipelagon tarjouksen. Varaus on virallinen ja sitova sopimus tehdään kun asiakas ilmoittautuu opastettulle retkeelle tai vuokraa välineen ja Living Archipelago saa maksun varauksesta.

 

VUOKRALAITTEIDEN PERUUTTAMINEN JA OPASPÄIVÄMATKAT

(asiakkaan tekemä peruutus)

 

Osallistujan / asiakkaiden tekemä peruutus oikeuttaa maksuihin seuraavasti:

  • yli 30 päivää ennen toiminnan alkua: 100% hyvitys

  • yli 14 päivää ennen toiminnan alkua: 70% hyvitys

  • yli 7 päivää ennen toiminnan alkua: 35% hyvitys

  • alle seitsemän päivää ennen toiminnan alkua: ei hyvitystä

 

Jos asiakas sairastuu yhtäkkiä ja hänellä on tästä lääkärintodistus, hän saa täyden hyvityksen matkasta tai välineen vuokrauksesta.

 

PERUUTUSEHDOT

(peruutuksen teki Living Archipelago)

 

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että Living Archipelago joutuisi peruuttamaan palvelun, suosittelemme että asiakkaalla on päivitetty matkavakuutus. Matkavakuutus korvaa muuttuneet matkasuunnitelmat tällaisissa tilanteissa, jos olosuhteet jostain syystä pakottavat Living Archipelagon lopettamaan palvelun. Teemme parhaamme, jotta voisimme totteutaa saman tyypisen retken/palvelun. Jos tämä vaihtoehto ei sovi asiakkaalle, asiakas saa hyvityksen. Jos opastetulla retkellä ei ole tarpeeksi asiakkaita / osallistujia opastetulle päiväretkelle, Living Archipelagolla on oikeus olla suorittamatta opastettua päiväretkeä lähettämällä siitä ilmoitus asiakalle  7 päivää ennen toiminnan alkamista. Näissä tapauksissa asiakas saa 100% hyvityksen Living Archipelago:lta.

VUOKRAEHDOT

 

Kajakkivarusteet ja SUP-lauta vuokrataan vain henkilölle, joilla on riittävät tekniset ja turvallisuus taidot meloa meri ympäristössä. Näitä ovat uimataito, kajakkipelastus, sään ja kylmän veden tuntemus, kajakin käsittelytekniikat ja navigoinnin perustaidot.

Jos et ole varma omista taidoistasi, kysy meiltä ennen vuokraamista. Kaikkien välineiden käyttöön tarvittavat perustaidot opitaan vuokrauksen alkaessa. Asiakas on vastuussa välineiden mahdollisista vahingoista vuokra-aikana ja asiakasta veloitetaan korjauksista jotka johtuvat asiakaan käytöstä. Välineet on palautettava hyvässä kunnossa. Living Acrhipelagolla on oikeus ottaa välineet asiakkaalta, jos niitä käytetään tarkoituksellisesti väärin tai muutoin haitallisella tavalla.

Living Archipelagon henkilökunnalla on myös oikeus olla vuokraamatta välineitä, jos asiakas on päihtynyt tai käyttäytyy epäasiallisesti.