top of page

KAJAKKI & SUP-LAUTA

NAUVON KAJAKKIVUOKRAUS

 

Vuokraa kajakki tai SUP-lauta saaristossa Nauvon kajakkivuokraamosta. Löydätte meidät pohjoisesta satamasta Nauvon pursiseuran laiturin rannalta tai vuokraamostamme Brännskärin saarelta. Melonta on helppo ja hyvä tapa tutustua luontoon ja läheiseen saaristoon! Valitse vakaa aloittelijakajakki tai nopea merikajakki, joka soveltuu myös pidemmille matkoille. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua välineiden käytössä, antaa vinkkejä melontareitille kyseisen päivän sääolosuhteiden mukaan ja opastaa sinua turvallisuudessa ja melontatekniikassa ennen retken alkua.

 

Täältä löydät kaikki tarvitsemasi tiedot kajakin tai SUP-laudan vuokraamisesta Nauvosta.

VARAA SUORAAN info@livingarchipelago.fi

Mitä vuokraan sisältyy?

Vuokrahintaan sisältyy kaikki mitä tarvitset melontaan: kajakki tai SUP-lauta, pelastusliivi, mela, Aukkopeite, vedenpitävä pakkauspussi ja kartta. Voit myös vuokrata lisävarusteita, kuten kengät tai kuiva puku. Saat myös lyhyen esittelyn turvallisuudesta ja melontatekniikasta, ja me säädämme kajakin  sinulle sopivaksi.

kajak sup uthyrning nagu

KAJAKKI

Meidän valikoimastamme löytyy erittäin laadukkaita kajakkeja. Meillä on kajakkeja jotka soveltuvat aloittelijoille sekä merikajakkeja jotka ovat suunattu pidemmille melontaretkille, ja sopii sinulle joka on melonut hieman enemmän. Voit vuokrata joko yhden tai kahden hengen kajakin. Pienten lasten kanssa on usein helpompaa meloa kaksoiskajakilla.

Kaikki tarvittavat melontavarusteet sisältyvät vuokraan, lisäksi saat lyhyen melonta esittelyn oppailtamme. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää.

Kajakki
2 tuntia / 25 €
Lisätunnit / 5 €
Koko päivä / 45 €
Lisäpäivä
/ 25 €

Kaksikko Kajaakki
2 tuntia / 40 €
Lisätunnit / 10 €
Koko päivä / 70 €
Lisäpäivä / 40 €

LASIKUITU

Kajakki
2 tuntia / 30 €
Lisätunnit / 7 €
Koko päivä / 50 €
Lisäpäivä
/ 30 €

LASIKUITU

Kaksikko kajakki
2 tuntia / 45 €
Lisätunnit / 12 €
Koko päivä / 75 €
Lisäpäivä / 45 €

sup vuokraus nauvo

SUP

STAND UP PADDLE BOARD

SUP -laudamme ovat korkealaatuisia jotta saisit parhaan mahdollisen kokemuksen. Suurin osa SUP-lauduistamme ovat puhallettavia ja helppo vuokrata mökille tai jos haluat aloittaa retken muualta. Meillä on eniten ALL-around-lautoja jotka sopivat kaikiin tilanteisiin. Löydät myös meiltä  pidempiä SUP-lautoja jotka soveltuvat pidemille retkille. Lisäksi meillä on perheille sopiva Jumbo SUP, johon mahtuu  jopa kaksi aikuista ja pieni lapsi samalle laudalla. 

Kaikki tarvittavat SUP varusteet sisältyvät hintaan sekä lyhyt esittely SUP laudan käytöstä. Suosittelemme myös osallistumista meidän opastettuihin päiväretkiin josta saat hieman enemmän tietoa, teknikkaa ja koko SUP kokemus on paljon hauskempaa.

SUP
1 tunti / 20 €
Lisätunnit / 10 €
Koko Päivä / 65 €

Lisäpäivä / 45 €

JUMBO SUP (perhe)
1 tunti / 30 €
Lisätunnit / 15 €
Koko päivä / 100 €
Lisäpäivä / 70 €

VARAUS- JA MAKSUEHDOT

MAKSUEHDOT

 

Asiakkaan on perehdyttävä tarjotun palvelun sisältöön ja ehtoihin. Jos asiakas löytää epäselvää tietoa tai virheitä tiedoissa, hänen on ilmoitettava tästä Living Archipelagoon ennen maksun suorittamista. Keskinäinen sopimusvelvoite tulee voimaan, kun asiakas tekee tilauksen tai hyväksyy Living Archipelagon tarjouksen. Varaus on virallinen ja sitova sopimus tehdään kun asiakas ilmoittautuu opastettulle retkeelle tai vuokraa välineen ja Living Archipelago saa maksun varauksesta.

 

VUOKRALAITTEIDEN PERUUTTAMINEN JA OPASPÄIVÄMATKAT

(asiakkaan tekemä peruutus)

 

Osallistujan / asiakkaiden tekemä peruutus oikeuttaa maksuihin seuraavasti:

  • yli 30 päivää ennen toiminnan alkua: 100% hyvitys

  • yli 14 päivää ennen toiminnan alkua: 70% hyvitys

  • yli 7 päivää ennen toiminnan alkua: 35% hyvitys

  • alle seitsemän päivää ennen toiminnan alkua: ei hyvitystä

 

Jos asiakas sairastuu yhtäkkiä ja hänellä on tästä lääkärintodistus, hän saa täyden hyvityksen matkasta tai välineen vuokrauksesta.

 

PERUUTUSEHDOT

(peruutuksen teki Living Archipelago)

 

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että Living Archipelago joutuisi peruuttamaan palvelun, suosittelemme että asiakkaalla on päivitetty matkavakuutus. Matkavakuutus korvaa muuttuneet matkasuunnitelmat tällaisissa tilanteissa, jos olosuhteet jostain syystä pakottavat Living Archipelagon lopettamaan palvelun. Teemme parhaamme, jotta voisimme totteutaa saman tyypisen retken/palvelun. Jos tämä vaihtoehto ei sovi asiakkaalle, asiakas saa hyvityksen. Jos opastetulla retkellä ei ole tarpeeksi asiakkaita / osallistujia opastetulle päiväretkelle, Living Archipelagolla on oikeus olla suorittamatta opastettua päiväretkeä lähettämällä siitä ilmoitus asiakalle  7 päivää ennen toiminnan alkamista. Näissä tapauksissa asiakas saa 100% hyvityksen Living Archipelago:lta.

VUOKRAEHDOT

 

Kajakkivarusteet ja SUP-lauta vuokrataan vain henkilölle, joilla on riittävät tekniset ja turvallisuus taidot meloa meri ympäristössä. Näitä ovat uimataito, kajakkipelastus, sään ja kylmän veden tuntemus, kajakin käsittelytekniikat ja navigoinnin perustaidot.

Jos et ole varma omista taidoistasi, kysy meiltä ennen vuokraamista. Kaikkien välineiden käyttöön tarvittavat perustaidot opitaan vuokrauksen alkaessa. Asiakas on vastuussa välineiden mahdollisista vahingoista vuokra-aikana ja asiakasta veloitetaan korjauksista jotka johtuvat asiakaan käytöstä. Välineet on palautettava hyvässä kunnossa. Living Acrhipelagolla on oikeus ottaa välineet asiakkaalta, jos niitä käytetään tarkoituksellisesti väärin tai muutoin haitallisella tavalla.

Living Archipelagon henkilökunnalla on myös oikeus olla vuokraamatta välineitä, jos asiakas on päihtynyt tai käyttäytyy epäasiallisesti.

bottom of page